• La fiecare site web comandat îți oferim 100 de cărți de vizită tipărite
  • office@azuvo.net
  • Contact: +40 751 690 684
  • Orar: L - V: 09 - 16

PMD – Premium Time

Detalii proiect

  • Proiect PREMIUM TIME S.R.L.
  • Categorie Ceasuri
  • Client PREMIUM TIME S.R.L.
  • Locație București

Premium Time

PMD PerMundum este un brand românesc dezvoltat de un vechi cunoscător și pasionat de ceasuri. Dincolo de limitele ceasurilor utilizate pentru măsurarea timpului, purtate la încheietura mâinii, Clientul nostru drag, se ghidează după o valoare cât se poate de umană, pe care și-a dorit să o aducem și în mediul cumpărăturilor online: onestitatea.

PMD Permundum, își propune să ofere ceasuri de mână pentru bărbați, exclusiv în mediul online, și să le ofere clienților o valoare onestă la un preț rezonabil. Prin interacțiunea cu fiecare client în parte, clientul a dorit să demonstăm pasiunea lor pentru minunatele accesorii care ne mențin ancorați în prezent și ne oferă eleganță în același timp.

Funcționalizățile proiectului

Platforma utilizată pentru crearea site-ul web realizat pentru compania Premium Time, este WordPress. Deasemenea ne-am asigurat, că siteul web este protejat și updat-at la ultimele tehnologii și plugin-uri. Deasemenea a fost implementat GDPR-ul conform legii aplicate în Romania, Google Analitics pentru statistici în timp real a utilizării siteului web. S-a implementat integrarea cu Facebook Pixel pentru promovarea produselor de pe site.

În materie de design, toate bannere-le au fost peronalizate de la zero. Clientul a solicitat o ședință foto pentru realizarea fotografiilor de produs și crearea machetelor pentru paginile de socializare.

Fiecare pagină al produsului conține mai multe poze HD, care au fost comprimate în așa fel încât să ocupe mai puțin loc pe server, dar în același timp să se încarce în câteva milisecunde. 

Pentru platforma de plată cu cardul a fost utilizat Mobilpay, iar toate demersurile privind semnarea contractului, implementare etc. au fost realizate de Azuvo Design