• La fiecare site web comandat îți oferim 100 de cărți de vizită tipărite
 • office@azuvo.net
 • Contact: +40 751 690 684
 • Orar: L - V: 09 - 16

FAQ

FAQ

Ai întrebări?

Întrebări Frecvente

Echipa noastră îți stă la dispoziție cu informații suplimentare cu mare drag, pregătită să răspundă tuturor întrebărilor tale

O firma de web design va poate oferi garantia calitatii produsului finit, livrat la termen. Cu o vasta experienta in domeniu, echipa AZUVO realizeaza websiteuri atractive, care se vor plia pe necesitatile dumneavoastra, corect optimizate pentru pentru ca situl dvs sa apara cat mai rapid pe motoarele de cautare. Diferenta dintre noi si un amator o reprezinta nu doar anii de experienta, cat si faptul ca echipa noastra este formata din profestionisti specializati in diverse domenii: experti in SEO, web design, programare sau promovare si marketing online. Daca alegeti sa apelati la o firma de web design profesional puteti fi siguri ca web design-ul siteului este unul de impact, iar proiectul vine cu garantia lucrului bine facut. De asemenea, veti primi si servicii post-vanzare – garantie, suport tehnic etc.

Serviciul de creare site implica mai multe etape si trebuie sa acordati importanta mai multor aspecte.

Web Design-ul are o importanta cruciala; acesta trebuie sa fie cat se poate de atragator, in ton cu ultimele trenduri, sa aiba impact imediat asupra utilizatorului. Web Design-ul trebuie sa fie in concordanta si armonie perfecta cu identitatea vizuala a brandului, iar site-ului trebuie sa fie creat pentru segementul tinta.

Optimizare: Cu siguranta, un site trebuie sa functioneze usor, sa se deschida rapid si sa ruleze cat mai bine atat pe desktop, cat si pe dispozitive precum smartphone sau tableta. Acest lucru este foarte important, deoarece un procent din ce in ce mai mare de utilizatori folosesc telefonul atunci cand sunt in cautarea informatiilor dorite, iar google “depuncteaza” site-urile care reactioneaza greu. Optimizarea unui website nou trebuie realizata inca de la primii pasi – aici vorbim despre cuvinte cheie potrivite, titluri care se remarca, relevante, adrese URL prietenoase etc. Stuctura siteului are, de asemenea, o importanta covarsitoare. Informatiile trebuie sa fie accesibile, iar continutul sa raspunda tuturor intrebarilor utilizatorului.

 1. Ne contactati pentru o discutie din care noi sa intelegem obiectivele, care este specificul site-ului, cui va adresati, ce functionalitati doriti sa implementam, care trebuie sa fie structura, recomandari, web design.
 2. Facem o cercetare pentru a determina conceptul grafic ideal pentru segmentul targetat.
 3. Alegerea conceptului grafic sau a temei pe care o vom personaliza
 4. Implementarea paginilor si a functionalitatilor.
 5. In cazul unui magazin online, aceasta este etapa in care adaugam catalogul de produse.
 6. Testarea fuctionalitatii site-ului, a web design-ului, a fiecarei pagini in parte, rezolvarea erorilor, daca exista.
 7. Publicarea website-ului si realizarea unui training pentru persoanele implicate in administrarea siteului.
 8. Odata cu lansarea site-ului recomandam inceperea campaniilor publicitare pentru a face site-ul cat mai cunoscut.
De-a lungul acestei perioade de creare site si dezvoltare web design vom avea nevoie ca dumneavoastra sa ne furnizati informatiile necesare despre specific, fuctionalitatile pe care le doriti implementate, catalog de produse, etc.

Sigur ca da, veti primi acces la site-ul in lucru folosind un user si parola si veti puteti vedea procesul de creare si modificarile in pasi. Punem accentul pe transparenta totala si ne dorim ca printr-o comunicare eficienta sa livram un web design care sa se plieze pe cererea si nevoia firmei dumneavoastra.

Proiectul furnizat de echipa noastra poate fi creat  pe o platforma de management al continutului (CMS) care va ofera posibilitatea de a modifica mai multe elemente care apar pe site. Acesta va contine un panou de administrare care va ajuta sa faceti modificarile necesare asupra textului, secventelor video sau imaginilor afisate (puteti adauga, sterge sau inlocui aceste informatii). Oferim si posibilitatea instruirii persoanelor care se vor ocupa de website sau servicii de administrare. In cazul in care optati pentru un site fara CMS sau nu va doriti sa faceti aceste lucruri, va oferim servicii de administrare.

Exista mai multe platforme renumite existente ca WordPress, Drupal, Typo3, Magento, Open Cart, Joomla, Prestashop care au o gama larga de functionalitati, iar pentru situatiile in care va doriti imbunatatiri suplimentare, exista si alte optiuni. Fiind o paleta larga si variata de astfel de sisteme, va putem directiona catre cea care se pliaza cel mai bine pe nevoiel dvs. Va raspundem cu placere daca va doriti mai multe detalii.

Da, putem face legatura intre site-ul dvs si un serviciu care analizeaza traficul pe site, precum Google Analytics. Cu ajutorul acestei legaturi veti putea observa care sunt cele mai vizitate pagini, cati oameni au citit articolele de pe blog, sursa traficului, puteti monitoriza campaniile de promovare online, inclusive cele de social media si multe altele.

SEO (Search Engine Optimization) reprezinta optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare si ajuta la o buna indexare a paginilor. Acest lucru se traduce intr-o mai buna aparitie in motoarele de cautare (Google) si amplasarea cat mai sus in lista de rezultate oferita de acesta. Serviciile noastre de optimizare va vor ajuta ca websiteul dumneavoastra sa fie cat mai sus in cautari in momentul in care utilizatorul doreste sa afle informatii despre domeniul dumneavoastra de activitate sau despre firma. Oferim mai multe planuri de optimizare, in functie de necesitati Dvs.

In functie de amploarea si complexitatea site-ului, acest proces poate dura mai mult sau mai putin. Aici vorbim despre creare site, web design, optimizare, adaugarea continutului, etc, iar acestea nu se pot realiza in doar cateva zile. De asemenea, vom avea nevoie de implicarea dumneavoastra, dar si ca feedbackul la propunerile noastre sa fie unul rapid daca se doreste un timp de executie cat mai scurt. In cazul in care website-ul necesita functionalitati cu grad redus de complexitate, il putem livra si in mai putin de 5 zile, insa, daca acesta implica implementarea unui magazin online sau a altor functinalitati mai complicate, termenul de predare poate depasi 15 zile sau mai mult.

Nu ai găsit răspuns întrebărilor tale?

Echipa noastră îți stă la dispoziție cu informații suplimentare cu mare drag!